Strava: U lančanim sudarima kod Jagodine sedmoro poginulih, oko 40 povređenih

1088
Tanjug (Dušan Aničić)

U lančanim sudarima jutros na auto-putu Beograd – Niš, poginulo je sedam osoba, rekla je Tanjugu saobraćajna policija na mestu udesa.


Prema proceni policije, na mestu udesa, lakše i teže povrede je zadobilo 35 do 40 osoba, a oštećeno je preko 40 vozila, od kojih su neka potpuno uništena.

Na tom delu auto-puta dogodile su se, jutros oko 7:20, dve saobraćajne nesreće, po jedna u oba smera, jedna od druge udaljena oko 400 metara.

U saobraćajnoj policiji preciziraju da su tri osobe poginule na traci iz pravca Niša, i četiri na traci iz pravca Beograda.

Tanjug (Dušan Aničić)

Lekari u bolnicama u Jagodini i Ćupriji danas imaju pune ruke posla.

U Opštu bolnicu u Jagodini smešteno je sedam povređenih osoba – dvoje državljana Srbije i po jedan Nemac, Grk, Turčin, Albanac i Poljak.

Tanjug (Dušan Aničić)

Kako je Tanjugu izjavio direktor bolnice Miloš Lukić, jedna osoba je prebačena na Odeljenje neurohirurgije u Ćupriji, a ostale su zadržane u Jagodini, i radi se o hirurškim i ortopedskim povredama.

„Povrede su ozbiljne, ali niko nije životno ugrožen“, rekao je Lukić.

Tanjug (Dušan Aničić)

U Opštoj bolnici u Ćupriji zbrinuto je devet osoba.

Jedan pacijent je upućen na lečenje u Klinički centar Niš, a jedan je smešten u jedinicu intenzivne nege, izjavio je Tanjugu direktor bolnice Slobodan Gajić.

Tanjug (Dušan Aničić)

Na mestu udesa, uz saobraćajnu policiju su i vatrogasci, koji su gasili požar na dva kamiona i specijalnim makazama sekli automobile i vadili povređene. Tu su i medicinske ekipe, dizalice i šlep vozila.

[wonderplugin_slider id=24]

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here