Superliga nije daleko

Šef stručnog štaba OFK “Bačke” optimističan pred nastavak sezone

1224
Foto: Mondo/Milutin Vujičić

Šef stručnog štaba bačkopalanačkog fudbalskog prvoligaša, Dejan Rađenović je u zimskoj pauzi analizirao igre i rezultate OFK “Bačke” u jesenjoj polusezoni Prve lige Srbije.


Nisu Palančani dobro krenuli letos i posle nešto lošijeg starta uprava kluba je poverenje ukazala Dejanu Rađenoviću koji je na tom mestu zamenio Trivu Ilića.

Dejan Rađenović

– Trebale su mi tri utakmice da se uverim u kvalitet svakog pojedinca i prema njihovim karakteristikama i formi prilagodim sistem koji njima odgovara, a da pri tome uspešno da dođemo do rezultata.

Opredelio sam se za klub koji ima lepu istoriju, koji je bio superligaš i na čijem se čelu nalaze ljudi sa kojima možemo da rezultatski “dignemo” ekipu u čemu smo i uspeli, kaže Dejan Rađenović.

OFK “Bačka” nakon prvog dela sezone deli treće mesto sa “Zlatiborom” iz Čajetine sa po 37 bodova i praktično već svi vide “plave” u plej ofu.

– Realno mislim da je ovo maksimum. Posle svih problema koje smo imali treba da budemo zadovoljni jer smo uhvatili priključak sa vodećim ekipama. Ako se budemo dobro pojačali i kvalitetno odradili pripreme, u šta ne sumnjam, Superliga nije daleko, ali ukoliko nas zaobiđu povrede. Što se eventualnih pojačanja tiče, u dogovoru sa čelnim ljudima aktivno učestvujem u dovođenju igrača.

[wonderplugin_slider id=177]

 

Mogu li navijači da očekuju malo ofanzivniji fudbal na našem stadionu?

– Naravno da ćemo pokušati da igramo mnogo više napadački nego što je to bilo u proteklom periodu. Zato i pravimo dopunsku selekciju da bi sve to moglo da se izvede, zaključio je trener bačkopalanačkih fudbalera.

OFK “Bačka” je po završetku polusezone raskinula ugovore sa jedanaest igrača, a neki od njih su napustili klub i pre toga. Uprava kluba agilno radi na dovođenju pojačanja, a u Bačkoj Palanci se sve više spominje ime Luke Lukovića. Da li je realan njegov povratak u Bačku Palanku ili su to samo puste želje navijača, ostaje da vidimo u narednim nedeljama.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here