Браво! Професори ССШ „Др Радивој Увалић“ чистили двориште

Организовани тим Средње стручне школе у акцији за уређење терена после олује.

БАЧКА ПАЛАНКА: Професори Средње стручне школе  „Др Радивој Увалић“, почетком ове недеље организовали су се како би уредили спортски терен школе после олује. Након недавне олује која је оставила терен школе у нефункционалном стању, тим ангажованих професора у овој школи, упустио се у сређивање терена.


Гране обореног дрвећа, која су обележја недавне олује која је задесила Бачку Паланку, и хаоса које је она донела, нашли су се под вредним рукама професора. Они су секли дрвеће, утоварали га, чупали траву и коров, чистили и уклањали смеће, са жељом да обнове и очисте терен у што краћем року.

„Осмислили смо акцију као значајан корак ка бржем уређењу наше школе, спремном за наступајућу школску годину. Обзиром да су у питању тежи физички радови, ангажовани су мушки професори који су се одмах одазвали овој акцији“, изјавио је Томислав Ђуретић, директор ССШ „Др Радивој Увалић.“

Он је додатно изразио уверење да ће већина посла бити завршена до почетка нове школске године и посебно се захваљује професорима који су убрзали завршетак радова. Уз нови ламинат и завршетак крова, остају само две учионице за које верује да можда неће бити готове до почетка школске године, али каже да радови одлично напредују. Школска година у овом објекту креће на време, како је и планирано, првог септембра.

Првог септембра, у преподневној смени, за ђаке ове школе почиње школска година.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here