За чарду Флорида бесповратних 1.900.000 од Покрајине

Ко је близу ватре ...

Дана 30. марта, по Јавном конкурсу за доделу бесповратних средстава привредним субјектима за суфинансирање пројеката од значаја за развој туристичког потенцијала у 2023. години, Аутономна покрајина Војводина је донела Одлуку о додели средстава бр. 144-401-155/2023-04.


У овој Одлуци наведена су правна лица на територији Војводине која су добила бесповратна средства за развој туристичких потенцијала, а између осталих ту је и фирма „MAKONAGRO BP“ DOO, која управља бачкопаланачком чардом Флорида, а у којој је у сувласништву од 50% госпођа Емили Шушница, супруга Бранислава Шушнице, председника општине Бачка Паланка. Фирма „MAKONAGRO BP“ DOO је по овом конкурсу добила 1.900.000 РСД.

Одлуку можете погледати овде: Odluka-turizam-30-03-2023 (1)

Не преудицирамо да се овде ради у сукобу интереса, али знамо да се у Приручнику за препознавање и управљање ситуацијама сукоба интереса и неспојивости функција (издатог од Агенције за спречавање корупције) приватни интерес дефинише као материјална или нематеријална корист за јавног функционера или са њим повезана лица.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here