Храброј Милани Матковић потребна је наша помоћ

Милана Матковић што пре мора у Турску! Прочитајте њен апел и поделите објаву!

720

Милани Матковић, девојци из Гајдобре која је од малих ногу у колицима и који је прошла велики број операција до сад и из болнице излазила са новом победом, поново је потребна наша помоћ и подршка. 


Милана што пре мора у болницу у Турску, а својим пријатељима и хуманим људима се обратила путем Фејсбука и апеловала за помоћ око прикупљана средстава.

„Дуго нисам писала и нисам се оглашавала у вези с прикупљањем новчаних средстава за моје лечење, јер је до сада било довољно на рачуну фондације. Међутим, десила се неочекивана ситуација која ће убрзати мој одлазак на контролу у Турску који је требао бити тек негде у октобру. Пре скоро две године сам имала операцију десне ноге у коју је стављено страно тело (плочица са неколико шрафова). Прошле године на контроли код др Салиха напоменуто је да би то требало да се извади у неком тренутку. Све је добро док не смета и не ствара додатне препреке у напредовању током физикалне терапије, али дошао је и тај тренутак када је почело да ствара бол у том делу ноге где се све то налази и да ме ужасно пече и боли на сваки могући додир. Све ове информације као и рендген снимак су послати у Турску. Од њих чекам одговор тачно шта, када и како. Знајући колико су трошкови скупи из претходног искуства лечења код њих, желела сам да на време потражим помоћ и кренем у акцију прикупљања новца који ће бити потребан како за интервенцију, тако и за наставак физикалне терапије“, написала је Милана.

Милани значи свака помоћ, а ускоро ће имати и информацију колико тачно новца је неопходно за контролу, трошкове путовања и боравка.

До тада, Милани можете помоћи тако што ћете послати поруку 734 на 3030!

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here