Јавио се младић који је вратио изгубљен новчаник

"Одавно нисам срела тако лепо васпитано дете"

Фото: Приватна архива

БАЧКА ПАЛАНКА – Након што је портал БАП ВЕСТИ објавио причу Бачкопаланчанке Биљане Вукановић о изгубљеном новчанику и поштеном налазачу који је Биљаниној сестри предао новчаник, младић се јавио и дошао код ње да се упознају. 


„Истог дана након објављене приче на вашем порталу, на врата је зазвонио младић по имену Никола Карас из Бачке Паланке. Био је у друштву девојке и морам да кажем да је у питању веома лепо васпитано дете. Он се потрудио да ме пронађе, са новчаником је отишао у СУП па су полицајци тамо по личној карти пронашли адресу, дакле он није уопште отварао новчаник“, рекла је Биљана за портал БАП ВЕСТИ.

Ми знамо да ово није једини случај да неко врати пронађен новчаник са новцем, а после ове приче надамо се да ће баш сви следити Николин пример и када се нађу у сличној ситуацији, поступити на потпуно исти начин. Биљана је неко ко нас је подсетио колико је важно захвалити се онима који нам помогну, посебно кад се ради о потпуним странцима, а Никола је пример младог човека чија дела говоре: „Има наде за овај свет“.

„Пронађите ми тог младића великог срца“

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here