„Пронађите ми тог младића великог срца“

Биљана Вукановић је изгубила новчаник у центру Бачке Паланке и док још није стигла до куће, поштени налазач је пронашао њену адресу и све вратио

Фото: Приватна архива

БАЧКА ПАЛАНКА – „Ја сам већ жена у годинама и полако сам престајала да верујем да има доброг и поштеног света као тај младић који ми је вратио новчаник са новцем и документима“. 


Овим речима за портал БАП ВЕСТИ, Биљана Вукановић из Бачка Паланке почела је причу о губитку новчаника са новцем, њеним, и документима њене сестре која иначе чека операцију карцинома, и младићу који је новчаник убрзо донео до њене куће, а ког Биљана сада жели да упозна.

„Новчаник сам изгубила у среду, 8. фебруара негде у близини центра Бачке Паланке. Било је вече, око 18.00 часова и верујте нимало ми није било свеједно, јер су се, поред новца, у новчанику налазила моја документа, банковне картице, али и сестрина здравствена књижица и лична карта, а она ускоро треба да иде на операцију карцинома. Помирила сам се са тим да ће новац неко узети, али сам се надала да ћу доћи бар до здравствених књижица и личне карте“, прича нам Биљана.

Ова Бачкопаланчанка то вече је дошла кући, а новчаник је већ био тамо. Пронашао га је младић, који је на личној карти прочитао адресу и Биљаниној сестри вратио новчаник са новцем и свим документима.

„Ја у том моменту још нисам била кући, сестра је заборавила да га пита како се зове, једино што ми је рекла је да је поштени налазач млад и леп“, са осмехом прича наша саговорница.

„Желела сам на овај начин да пробам да га пронађем, да се препозна у овом тексту и да ми се јави јер имам жељу да му се захвалим. Мало је данас поштених људи као што је он, новчанике све чешће краду, а он је пронашао моју адресу и све уредно вратио“, рекла је на крају Биљана.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here