Просидба на Бадње вече у Бачкој Паланци (ВИДЕО)

Јовица и Мoња из Бачке Паланке на Бадње вече окренули нову страницу у свом животу

Фото: Приватна архива

БАЧКА ПАЛАНКА – Два најрадоснија дана за хришћане – Бадњи дан и Божић, неки су искористили да запросе своје лепше половине и на тај начин још више улепшају празнике. Две просидбе забележене су у Београду 6. јануара, а једна се десила и у Бачкој Паланци!


Јовица Радић из Бачке Паланке на Бадње вече запросио је своју девојку Мoњу Новаковић, док је горео бадњак, међу окупљеним, драгим људима.

„Идеја о веридби ми је била у глави већ дуже време. Размишљао сам о томе на који начин да организујем све, а да не буде некако стандардно и да уједно баш буде изненађење. Бадњи дан ми се учинио некако идеалан јер сам знао да ћу тај дан бити са драгим људима и да ће сви бити у добром и празничном расположењу. Другари су ми помогли око ватромета и овог дела око ватре, а раније сам најавио девојци да ћу позвати и њене родитеље да сврате мало до ватре (сваке године ту свакако буде велики број људи који на кратко дођу и оду), како јој не би било сумњиво откуд сад одједном и они ту. По њеној рекацији, рекао бих да је изненађење успело“, рекао је Јовица за БАП ВЕСТИ.

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here