Студенткињи Милани Матковић потребна помоћ за операцију у Турској (ВИДЕО)

"До сада сам имала око 20 операција". 734 на 3030

Насмејана и позитивна Милана Матковић из Гајдобре, студенткиња је Српског језика и књижевности на Филозофском факултету у Новом Саду. Од рођења бори са тешком болешћу која ју задесила, када је као превремено рођена беба, добила бактерију у организму која јој је уништила део кука и везала ју је за колица. 


„До сада сам имала око 20 операција. Око 19 је било неуспешно у Србији, а остале две до три ако рачунам су биле у Турској, где су трошкови били прескупи“.

Милана је пре три године, након успешне операције, успела да прохода. Коначно је осетила тло под ногама. Али нажалост то није дуго потрајало, њено колено на левој нози није могло да издржи толики притисак и Милана се опет креће уз помоћ колица.

Овог пута је у питању лево колено које се исцрпело због тога што кост о кост додирује и болови су почели да буду све јачи и јачи и простиру се дуж целе ноге. Да би ти болови престали потребно је урадити операцију.

Милани је потребно 12.000 евра да оде на операцију у Турску која је заказана за 12. јул, а сви који су погледали Миланину причу и пожелели да јој помогну то могу да учине тако што ће послати поруку садржине 734 на 3030 или посетити хуманитарни концерт који ће се одржати 12. јуна у Новим Козарцима, надомак Кикинде.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here