Локално краљевство дивљине

Зоолошки врт породице Газђик у Силбашу

Извор: Недељне новине

У сликовитом окружењу села Силбаш отворена је сасвим нова и импресивна атракција – зоолошки врт породице Газђик.


Овај породични зоолошка врт, смештен на приватном поседу поменуте породице, постао је место где се може заронити у царство егзотичних гмизаваца, змија, птица и многих других фасцинантних створења.

Ова породица с љубављу брине о становницима ЗОО врта, од камелеона, тарантула и агама, па све до занимљивих кенгура и невероватних птица, корњача и рибица. Ово место је уточиште за украсне птице, нојеве, емуе, црне лабудове и многе друге врсте. Овде има и животиња које семогу срести у селу и на фарми: коњи, магарци, вијетнамске свиње, које ће приближити дух сеоског живота. Као бонус за породице са децом, у оквиру зоолошког врта постоји парк за децу где се могу играти након обиласка. Такође, породица Газђик тренутно припрема просторије за прославе рођендана за децу, које ће бити смештене близу животиња у зоолошком врту, пружајући јединствену атмосферу.

ЗОО врт је отворен сваког дана. За сада су улазнице у облику добровољног прилога. Овај врт нам отвара прозор ка шареном царству животиња и истовремено подсећа на значај заштите и поштовања живота на нашој планети. Дакле, не чекајте, посетите зоо врт породице Газђик. Налазе се на адреси Масарикова 71 у Силбашу.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here