„Уз музику, игру, плес и пуно осмеха испратили смо нашу Милану у Турску“

Одржан хуманитарни базар за Милану Матковић - Гајдобрани још једном показали велико срце

642
Фото: Удружење "Весели школарац"

ГАЈДОБРА – У организацији Едукативног центра „Весели школарац“ из Гајдобре, у уторак 20. септембра, организован је хуманитарни базар за Милану Матковић из Гајдобре.


Учешћем у реализацији базара прикључиле су се вредне гајдобранске жене као и појединци из друштвено одговорних предузећа како би дали свој допринос да Милана настави лечење у Турској.

Милани је после операције била неопходна финансијска помоћ како би се у Турској наставила рехабилитација па су Гајдобрани спонтано и у веома кратком временском периоду успели анимирати велики број грађана како би успели прикупити одређена средства за одлазак на даље лечење.

На базару је скупљена 121.890 динара и 30 евра.

Базар је окупио велики број жена које су имале богату понуда слаткиша, сланиша, традиционалних посластица које су понудиле за даљу продају. Организоване су томболе за децу и одрасле па су се поред школског прибора, играчака нашли и вредни ваучери за козметичке салоне, ауто праонице и породичне вечере у гајдобранским ресторанима. Велика радост за децу је био и долазак аниматорке из Новог Сада, Злате која је самоинцијативно дошла да да свој допринос добром забавом на овом хуманитарном базару.

„Уз музику, игру, плес и пуно осмеха испратили смо нашу Милану у Турску. Чланови удружења Тијана, Дада, Дија, Милена, Јелена и Нено захваљују се свим учесницима и посетиоцима који су препознали све наше активности да већ трећу годину са пуно љубави и осећаја пружамо помоћ и подршку свима којима је то неопходно. Надамо се и верујемо да ће се наш хуманитарни рад убудуће заснивати на другим облицима помоћи као што је то осмех, пружена рука и топли пријатељски загрљај, до тада пожелели смо срећан одлазак Милани у Турску, а ми се неког новог хуманог септембра видимо у некој новој причи“, кажу из Удружења „Весели школарац“.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here