Деветоро мртвих – расте број жртава масакра у школи

Познат идентитет убице са Врачара који је био под утицајем наркотика.

Фото: Pixabay

БЕОГРАД: Како „Новости“ сазнају ученик седмог разреда, Коста Кецмановић (14) у ОШ „Владислав Рибникар“ убио је деветоро особа од којих је осам ученика и један чувар.


Ученик седмог разреда који је починио масакр у ОШ „Владислав Рибникар“, при чему је убио девет особа, прво је пуцао на чувара, а потом и на ђаке који су били у ходнику.

Међу повређенима има и животно угрожених. Седмак који је починио масакр претпоставља се да је био под утицајем наркотика. Иначе је узоран ђак и дете је здравствених радника.

Како се може видети у евиденцији школе Коста Кецмановић је учествовао на многим школским такмичењима. Више пута учествовао је на такмичењима из математике и добијао похвале. Евакуисани ученици, међу којима су и другови из одељења ухапшеног ученика, кажу да се ради о К. К, кога описују као тихог и повученог.

Такође наводе да није био проблематично дете.

Кецмановић је прошле године освојио и треће место на општинском такмичењу из историје. Данас је цео крвави пир почео управо због његовог беса према наставници историје, н ачији је час јутрос упао и започео пуцњаву.

Пуцњава се догодила око осам сати, када је Коста К. упао у школу и кренуо насумично да пуца. Он је најпре пуцао на ученике и учитељицу у кабинету историје, а потом и даље преноси Nova.rs

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here