Исповест жене из Товаришева коју је напао син бившег мужа

Виши суд у Новом Саду потврдио је оптужницу против младића из Товаришева.

Фото: Getty images

Оптужницу против Ђ. Ј. (23) из села Товаришево код Бачке Паланке због сумње да је силовао М. К. (69) потврдио је Виши суд у Новом Саду.


Старицу је, подсетимо, напао 15. априла у њеној кући, претходно јој је тражио упаљач, а онда насрнуо на њу.

Како је М.К. тада рекла у својој тешкој исповести, младић и она се познају добро, тачније, она и његов отац били су емотивни партнери, а и даље живе у истом дворишту у којем се налази неколико „страћара“.

Тог јутра је изашла из куће како би отишла у пољски тоалет, а онда је он наишао.

„Тражио ми је упаљач. Ништа ми ту није било чудно, јер је то радио и раније, тражио ми цигарете, шибице, упаљач, тако је било и овог пута. Ушла сам унутра, он је ушао за мном и закључао врата. Кренуо је на мене, ја сам покушала да се одбраним, тада ме је ударио неколико пута по глави и телу и онда се иживљавао, силовао ме“, рекла је несрећна старица и додала:

„Када је завршио, откључао је врата и изашао као да се ништа није догодило. Ја сам запомагала, викала, дозивала његовог оца, мог бившег супруга. Он је изашао из куће, питао што вичем, шта је било. Рекла сам му да ме је силовао његов син, али ми није веровао. Овај му је говорио да сам ја пијана и да лупетам. Пошто ми бивши муж, његов отац, није поверавао, ја сам ишла по селу сва у модрицама и свима причала шта ми је урадио, плакала сам на све стране… Неко је позвао полицију и пријавио то. Била сам и код лекара, написали су ми да имам повреде, да сам сексуално нападнута, тек када је овај признао у полицији шта је урадио, мој бивши супруг ми је поверовао. Нико од нас не зна шта га је спопало тог дана. Он има жену и децу, али сам чула да се дрогира и да пије“.

Према речима мештана Ђ. Ј. је био у затвору због крађа и силовање је починио по изласку из затвора. Наводно му је и мајка стално по затворима.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here