Ко је ухапшени репер који је претио породици из Бачке Паланке?

Одређено му је полицијско задржавање до 48 сати

Фото: Printscreen/YouTube/KROKODIL Engaging Words

Познати српски репер Сурил (Sureal), чије је право име Филип Арсенијевић (33) из Београда, ухапшен је на Златибору због претње породици из Бачке Паланке. Одређено му је полицијско задржавање до 48 сати -преноси Nova.


Он је издао апартман породици из Бачке Паланке, који је одмах до апартмана у коме је он боравио са женом. Физички је претио мушкарцу и жени којима је издао апартман, па чак и ножем. Рекао је да је у тај апартман дошло више њих него што је договорено, као и да су довели кућне љубимце који такође нису били договорени“, рекао је извор за „Курир“.

Филип Арсенијевић познатији под својим уметничким именом Sureal је српски репер.

Рођен је 1990. године у Београду, од оца Владимира Арсенијевића, најмлађег добитника Нинове награде. Музиком је почео да се бави 2010. године, када је почео да репује под именом Сурова реалност. Убрзо након тога је отпутовао у Америку, где је живео три године, па је тамо променио своје уметничко име у Сурреал.

Свој први микстејп објавио је након повратка у Србију, 2013. године. Микстејп носи назив „Сеxтапе“ и на њему се налази осам песама. Иако први микстејп није прошао запажено, Sureal је након тога издао још један микстејп, „Другс“. Без већег успеха у музичком свету, Филип је отпутовао за Шпанију.

Из Шпаније се вратио августа 2017. године, када је наставио да се бави музиком. Ширу популарност стекао је песмом „Ја сам у гасу“ коју је објавио марта 2018. године, а песма представља дует са Фоксом. Исте године објавио је и свој први студијски албум под називом „Сам у кући“ за продукцијску кућу Басивити. Такође, у октобру 2018. године је заједно са репером Милијем објавио ЕП „Мало јачи гас“.

Пред сам крај 2018. године, Сурреал је објавио песму „Марихуана“. Песму је продуцирао Александар Милић Мили, фронтмен групе Милиграм, а исту изводе Милиграм, Сурреал и Јелена Карлеуша.

У јулу 2019. године наступио је на Exit фестивалу, на Fjušn stejdžu као део Bassivity Showcase-a са Foksom, Sarom Jo, Elon-om, Kuku$-om и Senidom.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here