Мушкарац из Руме купио зољу од познаника за 2.000 динара

Сравнио зграду са земљом Платичеву код Руме

Инспектори криминалистичке полиције брзом реакцијом и оперативним радом успели су да расветле инцидент у Платичеву код Руме и ухапсили су П.Н. (24), због сумње да је пројектилом из зоље, разнео напуштену зграду у близини Железничке станице у том месту.


Ухапшен је и М.П. (40) који му је продао ракетни бацач. П. Н. је, наводно, признао инспекторима да је за 2.000 динара од познаника купио зољу.

– Он је рекао да није имао намеру никога да повреди. Начуо је да један мушкарац продаје зољу, контактирао га и за две хиљаде динара купио ракетни бацач – каже добро обавештени извор. Напомиње да је П. Н., полицајцима открио и идентитет особе од које је купио оружје, након чега је ухапшен и М.П.

– Истрагом ће бити утврђено порекло зоље – додаје он. Подсетимо, полиција у Руми, добила је у четвртак (18.05.) анонимну дојаву да је око 14.10 сати, непозната особа испалила пројектил из ручног ракетног бацача у напуштени објекат у близини Железничке станице у Платичеву.

– Осумњичени за пуцање је убрзо ухапшен, а утврђено је и да је јуче изашао из неуропсихијатријске болнице – рекао је извор Информера упознат са случајем. Срећом ниико није повређен, али је причињена велика материјална штета. – Полиција утврђује све околности инцидента – додаје он.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here