Огласила се први пут мајка нестале Данке

Мајка нестале девојчице, Ивана Илић први пут од када је Данка нестала открива да ли је погледала снимак на коме је наводно девојчица, али и колико је боле медијска нагађања да иза свега стоји управо она

Фото: Printscreen/Facebook

Потрага за Данком Илић (2), која је нестала пре тачно седам дана у Бањском пољу у Бору, и даље траје.


Полиција непрестано чешља сваки педаљ места на коме је девојчица последњи пут виђена, а један сегмент истраге усмерен је и на снимак који је српски држављанин уснимио у Бечу, а на коме је наводно нестало дете.

Мајка нестале девојчице, Ивана Илић први пут од када је Данка нестала открива да ли је погледала снимак на коме је наводно девојчица, али и колико је боле медијска нагађања да иза свега стоји управо она.

Она наводи да су супруг и она заједно и да се боре сваки дан да им се дете што пре врати кући.

„Држимо се колико можемо, само да Данка буде што пре пронађе. Чекамо да се све ово заврши, надамо се најбољем, а онда ћемо се супруг и ја огласити јавно, и одговорити на све увреде, прозивке, небулозе. Зато се ми не оглашавамо. Боле ме све те спекулације, бацање кривице на мене и супруга”, наводи Ивана, преносе „Новости”.

На питање да ли је истинита информација да је претраживала граничне прелазе са Румунијом, али и колико може да кривично одговара, она је одговорила:

„Телефон је био на вештачењу, само ћу то рећи. Да је тако, ја не бих била мајка која тражи своје дете, мој статус би био другачији. Само да се Данка врати жива и здрава, а онда ћемо о свему проговорити.”

Што се тиче снимка из Беча, на коме је наводно њено дете, Ивана каже да га је погледала.

„Снимак сам погледала, али због тока истраге не смем да коментаришем. Полицији свака част, људи не спавају, даноноћно траже. Надам се да ћемо што пре загрлити наше дете”, наводи мајка нестале Данке.

На питање да ли се нада да је њено дете добро, она каже да у друго неће ни да верује.

„Не желим на другу опцију ни да помислим”, закључује Ивана.

Велики број припадника полиције овог јутра је у Бањском пољу где иде од врата до врата и узима изјаве од мештана у истрази нестанка Данке Илић, преноси РТ Балкан.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here