Пет година од убиства познатог адвоката, не зна се ко је убица!

Пет година од убиства познатог адвоката

ФОТО: Курир / Драган Кадић - Сања Папић и Миша Огњановић,

Породица и пријатељи Драгосалава Мише Огњановића (57), који је убијен на данашњи дан пре тачно пет година, окупили су се на Новом гробљу у Београду, на ком је познати адвокат сахрањен.


Међу првима, обучена у црно, стигла је удовица, бивша мисица Сања Папић, која је рођена и одрасла у Бачкој Паланци, с којом се Огњановић оженио годину пре него што је брутално убијен на кућном прагу.

Осим Сање Папић, помену одржаном у знак сећања, присуствовао је и син из првог брака Петар Огњановић, затим колеге убијеног Огњановића, Бранислав Тапушковић, као и Јелена Стојић, као и бројни други пријатељи убијеног адвоката.

Они су у тишини присуствовали опелу које је држао свештеник.

– Супруга Сања, редовно обилази гроб убијеног супруга. Често сатима седи на клупи преко пута споменика и гледа у његову фотографију – рекао је један саговорник Курира.

Она се ноћас огласила на друштвеној мрежи Инстаграм на којој је објавила фотографију супруга, као и слику са црном позадином на којој пише „пет година“.

У потресној читуљу, коју су осим ње потписали и ћеркциа и син Петар из првог брака адвоката написала је:

– Петогодишњи помен вољеном Драгославу Миши Огњановићу. Љубав живи. Заувек са нама, заувек у нашем срцу.

Драгослав Огњановић, подсетимо, убијне је 28. јула око 20 сати испред зграде у којој је живео на Новом Београду са супругом и ћеркицом која у то време није имала ни годину дана. Нападач му је пришао с леђа, у тренутку када је са сином Петром изашао из аутомобила и кренуо ка улазу у зграду.

Нападач му је пуцао у леђа, почео да бежи а када је видео да је адвокат жив, вратио се и испалио још седам хитаца у њега. Хитна помоћ, која је брзо стигла на лице места, могла је само да констатује смрт.

Потрага за убицама почела је исте вечери, али до данашњег дана нико није ухапшен због убиства.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here