Kao u filmu: Potera za odbeglim robijašem

Ukrao kola u Bačkom Petrovcu i dao se u beg, policija ga jurila sve do Stare Pazove

2425

Filmska potera za M. R. (21) koji je upravljao ukradenom „Opel Vektrom“ okončana je noćas oko 1 sat u ulici Kralja Petra u centru Stare Pazove i to saobraćajnim udesom, koji je na sreću, prošao bez žrtava.


Mladić M. R. kako blic saznaje je juče bio identifikovan u Bačkom Petrovcu gde je ukrao „Opel Vektru“. Sa njom je krenuo u jurnjavu od Novog Sada ka Beogradu!

Potera je krenula iz centra Novog Sada nešto posle ponoći, a nastavila se kroz Petrovaradin, a potom preko Sremskih Karlovaca, Banstola i Inđije gde je osumnjičeni vozio gotovo 180 kilometara na čas. Sve se okončalo u Ulici kralja Petra u centru Stare Pazove, na svu sreću bez žrtava.

U Staroj Pazovi je bežeći od patrole novosadske policije udario u vozilo „audi A4“ koje je dolazilo iz suprotnog pravca i kojim je upravljao D. P. Nakon toga zakačio je i policijsko vozilo koje ga je pratilo i zabio se u kanal!

Kola se zapalila!

U udesu je, dok je vozilo bilo u kanalu, izbio i mali požar, zbog čega su intervenisali vatrogasci. Automobil je potpuno smrskan i prava je sreća što nema teže povređenih.

Kako saznajemo, Hitna pomoć je na licu mesta pomogla M. R. nakon čega je priveden. Uviđaj na licu mesta trajao je do 4 časa i 30 minuta.

Inače, mladić star 21 godinu koji se nalazio za volanom Opela pre nekoliko dana pobegao je iz okružnog zatvora u Smederevu.

Policijska „škoda oktavia“ u udesu je ostala bez jednog točka.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here