Пронађено тело бебе у кеси у замрзивачу старог фрижидера

Тужилац је наредио да се обави обдукција бебе нађене у замрзивачу у кући у Земуну

Фото: Getty images

Зоран М. (62) пријавио је дежурној служби полиције да је пронашао тело бебе у замрзивачу у кући у коју се недавно уселио с децом.


Кућа се налази у Штурмовој улици, а Зоран М. је пронашао тело бебе у кеси у замрзивачу док је чистио стари фрижидер.

Полицијска патрола је одмах изашла на лице места и установила да се највероватније ради о новорођенчету, сазнаје Танјуг.

Зоран М. у тој кући живи са четворо деце која имају од 3 до 23 године.

Обдукција тела бебе нађене у замрзивачу у кући у Земуну: Потрага за мајком

Полиција је саслушала З.М. који је тврдио “ да се са своје четворо деце тек доселио и да је само хтео да очисти стари замрзивач“

Београдска полиција синоћ је од З.М. (62) добила позив у који ни сами нису могли да поверују, а то је да је у замрзивачу нађено тело бебе.

О томе су обавестили полицију и заменика Вишег јавног тужилаштва у Београду.

Како пише „Telegraf.rs“, тело новорођенчета било је спаковано у пластичну кесу и налазило се на дну замрзивача.

Полиција је саслушала З.М. који је тврдио да се са своје четворо деце тек доселио и да је само хтео да очисти стари замрзивач. О томе како је тело новорођенчета ту завршило није могао да каже.

„Telegraf“ преноси да полиција утврђује ко је мајка бебе као и ко ју је ставио у замрзивач. Тужилац је наредио да се обави обдукција која ће утврдити њену старост, али и начин на који је беба настрадала. На телу новорођенчета нису били видљиви знаци насилне смрти, али није могло ни да се процени колико се дуго налази у замрзивачу. Истрага је у току.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here