У пуцњави у Бачкој Паланци могла страдати деца из оближње куће

16777

БАЧКА ПАЛАНКА: Око 16 часова, у улици Бранка Радичевића испред кућног броја 15, догодила се пуцњава. Како незванично сазнајемо пуцано је из аутомобила у правцу другог аутомобила.

У тој пуцњави залутали метак је погодио у прозор куће у улици Бранка Бајића бр. 17 (Пут према Обровцу) која се рачва са улицом Бранка Радичевића. Како сазнајемо у просторији у коју је улетео метак у том моменту су се налазила жена и троје мале деце. Велика је срећа да метак није погодио никог од присутних. Полиција убрзано трага за починиоцима овог дела.

4 Kоментара

  1. „Mir,stabilnost“… ne beše li to predizborni slogan?! Eto, i naša mala varoš upisuje se u red velikih vandrokaških kriminalnih naseobina… Bravo!!!

  2. Истина јесте да се овде криминал давно разбуктао и да је трагикомично које лудило на свим нивоима живимо. Земља Србија, и што је још горе-једнако кривим и народ, заборавила је сем на махове и у неким еуфоричним-ево да не кажем навијачким догађајима мада ћу и то споменути, али није истина да су за све криви… Постимо ли? Још увек у огромној већини не, а и из уста Патријарха (?), или Папатријарха боље рећи с обзиром ко су му идоли, чујемо да „Пост и није толико обавезан“. Можда делимично, и по икономији, али испада да Црква ни криминалце не искључује из учешћа, ево нећу рећи као да су добродошли за прилоге. Да се не претвори у кривњу само те Установе која је мада по мени остала само управо у Епархији рашко-призренској у егзилу, а свестан сам да морамо ипак сви поступно, и да никад већина и није била-бар не од давних векова-можда осим управо у Бачкој, побожна, заказали смо сви. Да се не претвори ни у умањивање кривице, ни у поповање, наравно прво држава, али и породица из које све потиче. Зато-Бог и Русија, дословно уједињење, за оне који пате од неке посебности-опет би то била аутономија, па и ове врсте, треба нам чврста рука, и сви то знамо. Али и праведна. А ја бих, иако то подвучем, и то не користећи све за неке погубне политике-а све су, државништво треба да је нешто сасвим друго, чак подвукао да породице треба да ојачамо и ту кроз поштовање, љубав, али и казне те бар привремена, али не од три месеца-одстрањивања из истих, не мора потпуно физички-али свака болећивост може скупо да кошта на било које зло криминала и странпутице, порока које толеришемо, ту спада и алкохолизам, а камоли пошаст наркоманије чак и тзв. лаких дрога иако постоји градација. Најлакше је моралисати, зато ухватимо се у коштац са проблемима, очито је младост нарочито „у гасу“, али готово једнако, ако не више, кривим погрешан пример старијих, нарочито промашених-чак нећу рећи комунистичких, иако нам је декомунизација по руском начину итекако потребна осим у смислу рата који нам је такође увек претња и уцена да трпимо-уосталом све ове политиканте-титоистичких површних и материјалистичких генерација.

  3. ПС Мада ћемо и тада бити Србија, ето ако је то такође важно истаћи, мада све је важно. Али тек на крају. Жао ми је што неки, ипак не многи, а и то опет често у тим генерацијама, или људи који не прихватају идентитет Србије-само што ћу рећи и да је важно пригрлити све добре људе мада је Војводина релативно новији конструкт, има чак старије и од Српске Војводине-чињеница је да овде бар тај мирни суживот треба очувати. Али, ово онда тек на крају, шта ако смо ту баш идентитетски све разводнили, а све ипак полази од моралне вертикале! Батина је из Раја изашла не заборавимо! Пре него што се поново, и док није касно, лате ватрених оружја! Ово се ипак односи на младе, само не требају нам поделе када смо као заједница, нећу рећи друштво, и уосталом не само ми, под ми-мислим ми овде, глобално може се рећи на удару. Дословно нападнути да не претерам, разним агендама. Боримо се сви заједно за повратак природним вредностима, ја ћу рећи Божјим, за опстанак, за све добре људе док не зазвучи као још једна парола! И биће боље! Хвала Богу па нико није страдао. Толико. У памет се, сви ми, да пођем од себе – и старо, и младо.

  4. Hvala televizijama sa nacionalnim frekvencijama na: Južnom Vetru, Besi, Klanu, Zadruzi, i na ostalim edukativnim emisijama koje serviraju našoj deci!
    Mir Stabilnost Pičkousti

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here