Бутик Анђела прославља 20 година постојања на новој локацији

Нови почетак старе приче која траје пуних двадесет година. Посетите их данас и прославите са њима нове пословне кораке.

„Свака прича о успеху је прича о љубави. Нашу причу стварамо већ 20 година са пуно снаге и емоција, поносно и енергично, креативно и некад лудо амбициозно, али са много пажне и најфинијег стила. Хвала Вам на поверењу и што сте део наше приче. Да трајемо још дуго заједно.“


Данас, 31. октобра Бутик Анђела почиње нову причу на новој локацији, на адреси Југословенске армије 28 у Бачкој Паланци.

На новој локацији вас очекује нова колекција зимских јакни, капута од вуне и кашмира, нови модели кожних ташни, кожне обуће познатих италијанских брендова. Такође, код њих можете пронаћи велики избор floclo зимских јакни, уникатних бунди од природног крзна, гардеробу за посебне прилике, као и комаде одеће за свакодневне активности.

У асортиману бутика Анђела могу се наћи елегантне хаљине свих дужина и модерних дезена, кошуље и панталоне за све пословне даме, мале и велике женске торбе које иду уз све одевне комбинације.

Бутик Анђела место намењено девојкама и младим пословним женама које прате најновије светске модне трендове и њихове моделе карактерише модеран дизајн, квалитет материјала и приступачне цене. 

Оно по чему се бутик Анђела истиче на нашем тржишту је врхунска италијанска гардероба и обућа у којој ћете увек бити примећене. У бутику Анђела сваки месец је нешто издвојено из понуде по посебној цени.

Распродаја летње и старе колеције на старој локацији

Оно што даме очекује на старој локацији, на адреси Југословенске армије 15, од уторка 01.11. јесте распродаја летње колекције. Очекују вас изузетни попусти који иду и до 60% а комади гардеробе, обуће и ташни су прелепи.

Радно време

Сваког радног дана од 09 до 20 часова и суботом од 09 до 16 часова.

Запратите их на инстаграму и будите у току са новим акцијама и понудама –

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here