Kaфић „Kulturica“ – Kрафт пиво и Баркафа је права лаганица (ВИДЕО)

Некад "Sistem" сада бар "Kulturica" , звучи као песма "Београдског Синдиката". Ипак, у питању је новоотворени кафић у Бачкој Паланци.

Некад „Sistem“ сада бар Kulturica , звучи као песма „Београдског Синдиката“. Ипак је у питању новоотворени кафић у улици Југословенске армије 70 у Бачкој Паланци веома интересантног назива Kulturica.


Локал се налази у центру града изолован од градске гужве, где на миру можете попити омиљену Баркафу (Barcaffe), прелистати дневну штампу или једноставно се опустити у топлом и пријатном амбијенту.Власница Горана има дугогодишње искуство, као бариста специјалист за еспресо.Тако да у „Културици“ ћете имати привилигију да попијете италијаснки еспресо, припремљен на професионалан начин. Такође Горана прави и домаће колачиће, које послужује уз кафу.Па зар то није права културица ?

У склoпу локала се налази се јединствена стаклена башта у Бачкој Паланци, идеална за зимске дане и праћење спортских догађаја. Oдмах тик уз башту налази се и бесплатни паркинг за госте овог локола.

Овај локал осим по фантастичном италијанском „Barcaffe“ еспресу, издваја се још по крафт џину и крафт точеном пиву које нам долази из добро познате домаће пиваре „Збир“.

Винстон Черчил је својевремно изјавио да је домаћи џин спасио више  британских војника, него сви лекари Велике Британије заједно.

Шта онда рећи за точено крафт пиво „Београдски фантом“ које стиже на сцену и спреман је да направи озбиљну пометњу. У питању је комбинација хмеља, цитре и амариље која је била најпордаванија на овогодшњем „Beerfestu“. Ту је и „Podrigez “ лагано, светло крафт пиво мексичког порекла. Специфичног укуса и цитрусне боје, пружа све што је потребно за праве љубитеље крафт пива.

Посетите новоотоворени кафић„Kulturica“ и биће вам права уживанција и лаганица.

Запратите Caffe Kulturica и на инстаграму : kafe_kulturica

Адреса:

Југословенске армије 70, Бачка Паланка

Радно време:

Понедељак-Субота: Oд 07:00 – 22:00 часа

Недеља: 9:00 – 22:00 часа

Kонтакт

Телефон: 066 093 153