Почели са уређењем јавних површина

Уклањање последица јаког невремена

1128
Фото: Младен Лучић

НОВА ГАЈДОБРА – Месна заједница Нова Гајдобра је у суботу (05.08.) почела са уређењем јавних површина (паркова, спортских терена, простора око Дома здравља) уз ангажовање радника и механизације ЈКП „Комуналпројект“.


Тиме би се уклониле последице суперћелијског невремена који је средином јула погодио ово мало село и направио приличну штету.

– Уређење ће бити настављено ових дана, јер је на улицама велика количина биоотпада, каже председник Савета МЗ Нова Гајдобра Младен Лучић и наставља:

– Овом приликом се захваљујемо Гојку Куљићу и његовим радницима на ангажовању на санирању последица невремена на крову школе, капеле и других објеката јавне намене. Трошкове недостајућег материјала за покривање ових објеката је покрила Месна заједница, чиме је заустављено њихово даље пропадање. Захваљујемо се и Владимиру Поповићу на специјализованој операцији против инсеката, пчела и обада, који су онемогућавали уклањање великог дебла липе у школском парку. Инсекти су истовремено представљали опасност за децу која ту проводе време и ван школске наставе. Овакви примери показују да када свако пружи одређени допринос, све је могуће решити.

Лучић додаје да се комади поломљеног ситног црепа, остаци цигле и малтера могу искористити за насипање атарских путева

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here