„Вукови“ иду на прво место

Кошаркаши “Херцеговца” почели припреме за нову сезону у Другој лиги Србије

Извор: Недељне новине

ГАЈДОБРА – Кошаркаши „Херцеговца“ су, како је најављено, 1. августа почели са припремама за нову сезону у Другој лиги Србије.


Тренинге води Милош Лубурић коме је клуб ове сезоне указао поверење да води први тим, с обзиром да је пролетос остварио више него добре резултате и клуб довео до најбољег резултата у историји.

Током лета је клуб продужио сарадњу са капитеном Предрагом Радовановићем, центром Драганом Марићем, беком путером Алексом Зарићем, младим Ранком Кумовићем и Ристом Дангубићем. Дрес гајдобранског “Херцеговца” ће и следеће сезоне носити одлични плеј Матеја Тодорић који се вратио из “ФМП” из Железника.

Поред Тодорића, клуб се појачао и са искусним центром Николом Гаћешом који има богато интернационално искуство, а који је дошао из новосадске “Војводине”.

– Имамо у плану да доведемо још једног играча који игра на позицији ниског крила или крилног центра, каже Милош Пудар из КК “Херцеговац”. – Са овом екипом имамо израженије амбиције него у прошлој сезони. Не кријемо да ћемо се борити за пласман у Кошаркашку лигу Србије, а у Купу Војводине желимо да догурамо што даље можемо.

– Клуб ће током ових припрема одиграти седам пријатељских утакмица како би се на делу проверила форма и уиграност екипе, а 10. септембра ће се у Гајдобри одиграти међународна пријатељска кошаркашка утакмица са румунским “Темишваром”. Овоме додајмо да су и млађе категорије “Херцеговца” почеле припреме за наступајућу сезону. Предвођени тренером Недељком Пударем, млади Гајдобрани су тренирали на кампу у Сомбору.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here