Радови на реконструкцији пута Бачка Паланка – Нови Сад (ВИДЕО)

Радови на деоници Бачка Паланка – Бегеч одвијају се у четири фазе

Фото: TANJUG/ MGSI/ Ђорђе Крстић

БАЧКА ПАЛАНКА – На државном путу првог Б реда (ИБ) број 12, деоница Бачка Паланка – Челарево од 20. септембра је у потпуности обустављен саобраћај током 24 часа због реконструкције пута која ће трајати до 15. новембра. Тачније, реч је о рехабилитацији дела пута од Бегеча до Бачке Паланке, јер је пут од Новог Сада до и кроз Бегеч урађен.


Екипа портала Војводина уживо била је на лицу места, а како то изгледа, погледајте у видеу:

Радови на реконструкцији државног пута ИБ реда број 12 на деоници Бачка Паланка – Бегеч у укупној дужини од 17,5 км одвијају се у четири фазе.

У првој фази предвиђена је изградња кружне раскрснице на почетку обилазнице око Бачке Паланке, док су у другој фази у току радови на реконструкцији пута од кружне раскрснице на почетку обилазнице око Бачке Паланке до нове кружне раскрснице на улазу у насеље Гложан у дужини деонице 10,2 км.

Трећа фаза обухвата изградњу две кружне раскрснице на улазима у насеље Гложан и реконструкцију коловоза између њих дужине 2 км. У последњој фази завршени су радови на реконструкцији коловоза од кружне раскрснице на улазу у насеље Гложан до улаза у насеље Бегеч у дужини од 5,07 км.

Инвеститор радова је ЈП „Путеви Србије“.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here