Расписана јавна набавка за уређење центра Бачке Паланке

Рок за подношење пријава 21. јун

На Порталу јавних набавки од 27. маја до 2. јуна јавне набавке објавило је више државних органа, организација, установа или других правних лица.


Општинска управа Општине Бачка Паланка расписала је јавну набавку за уређење пешачких површина и паркинг простора у централној градској зони у Бачкој Паланци. Процењена вредност је 270,85 милиона динара, а рок за подношење пријава 21. јун.

Управа за капитална улагања у марту ове године одобрила је Општини Бачка Паланка средства у износу од 160.000.000,00 динара за пројекат „Уређење пешачких површина и паркинг простора у централној градској зони у Бачкој Паланци“.

Овај пројекат подразумева партерно уређење у улицама Трг братства и јединства, Југословенске армије (од Гимназије „20. октобар“ до Жарка Зрењанина), Краља Петра Првог (од ТШ „9. мај“ до Жарка Зрењанина), улица Милана Курепе као и плато код Ерсте банке и паркинг иза Пореске управе. Почетком априла усвојен је ребаланс општинског буџета, како се би се ова средства уврстила у овогодишњи буџет, након чега је расписана јавна набавка.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here