Радови на Футошком путу ускоро готови

У току су радови на више локација у Новом Саду

Фото: Влада Војводине

Раскрсница Футошки пут-Булевар Европе биће проходна за саобраћај од овог четвртка 10. новембра, саопштено је из новосадске градске управе.


Завршетак радова на комплетној деониоци Футошког пута од Булевара Слободана Јовановића до Булевара Европе (лева коловозна трака гледано у правцу града) предвиђен је за петак, 11. новембар.

На делу Булевара Јована Дучића, од Улице Бате Бркића до Булевара Слободана Јовановића, од среде, 9. новембра, биће успостављено редовно одвијање саобраћаја.

Завршетак радова у Улици Дожа Ђерђа (део од Пушкинове до Браће Рибникар) планиран је за уторак, 8. новембар и истог дана у поподневним часовима, а најкасније у среду, улица ће бити отворена за саобраћај.

У среду, 9. новембра, почињу радови на Путу др Голдмана у Сремској Каменици (од кружног тока до Улице Динка Шимуновића). Део од семафора до Улице Динка Шимуновића ће бити затворен за саобраћај, а у другом делу улице радови ће се одвијати уз саобраћај, уз регулисање брзине возила.

У периоду од 7. до 10. новембра радиће се у Скојевској и Гогољевој, такође у Сремској Каменици. Саобраћај у овим улицама биће обустављен само док се буду изводили радови на асфалтирању.

У току су радови у Улици Краљевића Марка, на деоници од Булевара краља Петра л до Булевара Јаше Томића. Тренутно је за саобраћај затворена деоница од Булевара Јаше Томића до Улице Берислава Берића, а у другом делу улице радови ће се изводити почетком идуће године.

Такође, због изградње брзе пруге, саобраћај је обустављен у Партизанској улици, на деоници од Руменачке до Индустријске. Након завршетка ових радова, чији је рок до половине децембра, радиће се на коловозу у том делу улице, саопштавају из градске управе.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here