Искористите леп викенд који је пред нама

РХМЗ најавио пораст температуре

Foto: Dražen Nešić

У Србији данас ујутро у нижим пределима, дуж речних токова и по котлинама местимично магла, а током дана у већем делу мало до умерено облачно са сунчаним интервалима, а само на југозападу и југу претежно облачно местимично са слабом кишом, саопштио је Републички хидрометеоролошки завод.


Дуваће слаб и умерен ветар, источни и југоисточни. Јутарња температура ће се кретати од шест до 11 степени Целзијуса, а највиша дневна од 16 до 20 степени.

У Бачкој Паланци јутро хладно и магловито. Током дана сунчано, уз максималну дневну температуру од 20 степени Целзијуса.

РХМЗ најавио пораст температуре

У суботу претежно сунчано и мало топлије. Ветар умерен југоисточни у кошавском подручју, а у осталим крајевима слаб источни и североисточни. На југу Баната повремено појачан југоисточни ветар. Притисак изнад нормале. Минимална температура од 6°Ц до 11°Ц, а максимална од 19°Ц до 22°Ц. Увече суво. Температура у 22х од 10°Ц до 15°Ц.

У недељу и почетком идуће седмице сунчано и још мало топлије током дана, док ће јутра бити мало хладнија према данашњој прогнози и магловита на западу и југу Србије. Максималне температуре мало изнад 20°Ц, а понегде до 25°Ц.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here