Зима се наоштрила, ево када ће доћи до отопљења

Временска прогноза

Foto: Canva

У Србији данас облачно и хладно са слабим снегом и суснежицом ујутру и пре подне, а поподне суво уз делимично разилажење облака. Ветар слаб северозападни и северни, а поподне источни. Притисак изнад нормале. Минимална јутарња температура од -2°Ц до 1°Ц, а максимална од 2°Ц до 5°Ц. Увече суво и хладно. Температура у 22х од -2°Ц до 2°Ц.


Војводина

Облачно и хладно са слабим снегом и суснежицом ујутру и пре подне, а поподне суво уз делимично разилажење облака и мало сунчаних интервала. Ветар слаб северозападни и северни. Притисак изнад нормале. Минимална јутарња температура од -1°Ц до 0°Ц, а максимална од 2°Ц до 4°Ц. Увече суво. Температура у 22х од -1°Ц до 2°Ц.

Нови Сад

Пре подне облачно и хладно са слабим снегом и суснежицом ујутру и пре подне, а поподне суво уз делимично разилажење облака. Ветар слаб северозападни и северни. Минимална јутарња температура 0°Ц, а максимална 2°Ц. Увече суво. Температура у 22х 0°Ц.

Време наредних дана

У суботу ујутру мраз и понегде магла, а током дана суво уз променљиву облачност са мало сунчаних интервала. Дневна температура за пар степени већа него у петак. Ветар слаб источни и североисточни. Притисак изнад нормале. Минимална јутарња температура од -6°Ц до -1°Ц, а максимална од 2°Ц до 6°Ц. Увече суво и мраз. Температура у 22х од -3°Ц до 0°Ц. У недељу пролазно наоблачење које долази са северозапада може узроковати ређу појаву краткотрајне кише или суснежице, а на планинама снег поподне. Прва три дана идуће седмице постепено топлије.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here