„Чудесне авантуре Деда Мраза“ у Гајдобри

За малишане у Гајдобри уприличена новогодишња представа и подела пакетића

Фото: Veseli školarac/Facebook

ГАЈДОБРА – У препуној сали Дома културе у Гајдобри већ пету годину на радост деце, а и одраслих по већ утабаним стазама више као домаћин, а не као гост, дочекан је Деда Мраз.


Уз аплаузе, осмехе пуно конфета и предивне новогодишње атмосфере уз добродошлицу уприличена је новогодишња представа удружења глумаца аматера „Веселог школарца“ из Гајдобре.

Бака Милена, девојчица Дијана Савић у улози Милице, дечак Симеон Божић, девојчица Марија Пудар, Снежна краљица Дада Сетенчић, Тијана Братић и Јелена Шутовић, представили су се у дивној новогодишњој представи „Чудесне авантуре Деда Мраза“.

А право у костим Деда Мраза који је стигао из снежне Лапоније ушао је Нено Пудар. Авантура дружења потрајала је уз музику, игру и весеље до касних вечерњих сати. Одлична организација као и препуна сала Дома културе резултат је одличне сарадње са друштвеном заједницом као и појединцима. У организацији МЗ Гајдобра подељено је преко 200 пакетића.

– Мало украса, мало лампица, мало магије и много дечјих осмеха допринели су да се и у Гајдобри осете божићне и новогодишње чаролије, рекао је председник Савета МЗ Гајдобра Јован Илић.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here