Rasveta.rs – Највећи избор ЛЕД и декоративне расвете

785

Када уређујемо ентеријер и екстеријер, никако не треба да занемаримо осветљење које је кључно у сваком дому. Зна бити стресно ићи од продавнице до продавнице, сликати у једној и упоређивати у другој, трошити време, гориво и стрпљење. Куповина преко интернета је све више узела маха и на нашем тржишту, а расвета је такође предмет куповине. 


Сву расвету која вам је потребна за уређење дома, пословног простора, баште или куће, потражите на rasveta.rs и поручите. Расвета вам стиже на кућну адресу, а пружа вам се и могућност плаћања картицама. Производ који сте купили стиже на вашу адресу у заштитној амбалажи у кратком року. 

Ако желите ефикасну расвету лед осветљење је прави избор јер је економично због своје ниске потрошње и има дуг век трајања, тако да се стартно улагање исплати као дугорочна инвестиција. За разлику од флуоресцентних лампи не садржи живу, што повећава њену безбедност. ЛЕД сијалице у себи не садрже штетне материјале и знатно се мање загревају.

Ваше двориште ће ноћу бити сигурније ако су постављени рефлектори, а може бити и романтично место ако ваш избор буду висеће или подне лампе.

За модеран изглед простора, прави избор биће ЛЕД панели, поготово када је у питању купатило или ходник. Они ће дати вашем простору изузетну осветљеност. ЛЕД траке у разним бојама, дужинама и јачине, идеалне су за постављање испод кухињских елемената, али и за дворишта и терасе.

За радионице и кухиње одличан избор за осветљење су ЛЕД цеви. Да ли сте размишљали од ЛЕД шинској расвети? Биће то одличан избор за кухиње, поготово изнад трпезаријског стола, али одличне су и за дневени боравак.

 

Декоративна расвета, било да се користи као основно осветљење простора или служи током рада, има задатак да оплемени простор, а када је пажљиво одабрана, додатно доприноси пријатности ентеријера што својим изгледом, што наглашавањем одређених делова простора у којем се налази. У понуди је велики избор подних лампи, стоних лампи, лустера, као и лампи са потенциометром ради лакше контроле осветљења, поготово у дечијим собама.

За собице малишана у понуди су разни облици расветних елемената у веселим бојама. За заузете маме, rasveta.rs је идеалан избор, јер могу прегледати све док деца спавају, кликом на жељени артикал поруче и стиже на кућну адресу. 

За пословне објекте, добра расвета злата вреди. Како би се истакли производи у продаји, како би канцеларије биле довољно осветљене, како би објекти били сигурни и видљиви, поручите најквалитетнију расвету, брзо и лако.

За оне којима је потребна опрема за расвету, ту је велики избор сензора на покрет, сензора дан-ноћ, тајмери, грла за сијалице и друго.

Без обзира што су у старту нешто скупље, ЛЕД сијалице су због ових својих особина дугорочно много исплативије у односу на друге, застареле врсте расвете.

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here