Да ли ће се на „Вави“ ипак гледати Суперлига Србије?

Бачка Паланка или "Карађорђе"?

938
Фото: БАП ВЕСТИ

Председник новосадске Младости ГАТ Мирослав Кресовић рекао је да постоји неколико стадиона на којима би овај клуб могао да игра своје суперлигашке утакмице наредне сезоне, а међу опцијама је и стадион „Славко Малетин Вава“.


Младост је исписала историју српског фудбала и кроз четири године од аматерског ранга дошла до Супер лиге.

„Још тачно не знамо. Постоје две солуције – „Карађорђе“ или Бачка Паланка. Постоји опција да радимо још једну трибину коју морамо да завршимо, а уколико бисмо кренули у скорије време, један део наредне сезоне бисмо играли на нашем стадиону. До тада, Бачка Паланка или „Карађорђе“ открива Мирослав Кресовић за „Спортске.нет“ уз наду да ће Младост ипак остати у Новом Саду, баш као што је то био случај са Пролетером који је изнајмљивао „Карађорђе“.

„Искрено се надам да ће нам дозволити да играмо на „Карађорђу“ јер би била греота да Нови Сад нема још једног суперлигаша који ће своје утакмице играти у свом граду и у њему дочекивати тимове попут Звезде и Партизана. Жеља је да Новосађани могу да гледају леп фудбал и добре утакмице. Све се ово брзо десило, нисмо се још договорили са Градом и са Војводином, али охрабрује нас то што је Пролетер добио дозволу да игра на Карађорђу. Имамо подршку Града и градоначелника, верујем да неће бити потешкоћа, али видећемо. Са Војводином имамо пријатељски однос“, поручује Кресовић.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here