Фантастично пролеће „плавих“

Омладинска селекција ОФК „Бачке“ поново у Квалитетној лиги Војводине

Иако су на крају јесење полусезоне у Омладинској лиги ПФС Сомбор били трећи са четири бода заостатка за водећим „ЖАК“-ом из Сомбора и „Станишићем“, на зимској паузи је омладинску екипу ОФК „Бачке“ преузео Александар Вјештица и повео их путем успеха.


На крају сезоне су Паланчани били убедљиво први са 39 бодова уз 13 победа и само три пораза. Имали су чак осам бодова више од другопласираног „Станишића“.

„На полусезони смо оформили тим од 2003. до 2005. годишта, пошто се део играча вратио у ОФК „Стари град“, почиње причу тренер омладинаца ОФК „Бачке“ Александар Вјештица и наставља „Успели смо да остваримо свих осам победа у пролећном делу сезоне од којих бих као најзначајније издвојио оне над „ЖАК“-ом у Сомбору од 3:0 и над „Станишићем“, такође у гостима, од 5:3. Требало је доста труда и рада да се нова екипа уигра и да покаже оно право. Момци су вредним и напорним радом то и урадили, прихватили ме као тренера и заједничким снагама смо дошли до успеха. Има ту играча који већ играју за први тим попут Трифуновића, Петковића, Стаматовића, Влајкова, Ћулибрка, Гагића… Захвалио бих се на крају управи клуба ишефу стручногштаба првог тима на подршци“.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here