Марјан Рнић нови председник Бачке?

Армија навијача Плавих са Дунава тражи да Марјан Рнић буде председник ОФК Бачке

1281
ФОТО: Вечерње Новости

Фудбалски клуб Бачка проживљава нове, тектонске потресе. Наиме, клуб је по свему судећи након испадања у Српску лигу доживео серију лошијих резултата и јуче је након тога уследила и оставка председника Милоша Марића.


Како наши изворе наводе, као кандидат за новог/старог председника спомиње се Лазар Вјештица, истакнути спортски радник Бачке, који је дуги низ година провео у овом клубу као играч и функционер.

Вјештица не летос након несупешне сезоне поднео неопозиву оставку на место председника клуба која је и на Скупштини једногласно усвојена. Лазар је у свом обраћању јавности тада пожелео много успеха свом матичном клубу и пожелео срећан рад младим снагама и да клуб врате на место где му је и место.

Одмах на почетку сезоне видело се да нешто не штима у редовима Плавих, јер резултати их никако нису пратили, што говори и данашња табела Српске лиге Војводина, где екипа ОФК Бачке заузима 13. место са свега 7 освојених бодова од досадашњих 8 одиграних кола.

На “Вави” се очигледно упалила црвена лампица и након вероватно моралне оставке председника Марића након серије слабих резултата, појавила се одређена група навијача и симпатизера овог клуба са богатом историјом, која покушава да “изгура” Марјана Рнића, вишедеценијског спортског радника и највећег финансијера Бачке у први план, тј на место председника клуба.

Овај предлог је по свему судећи изазвао огромно интересовање, а и на велику подршку да управо Рнић коначно буде председник ОФК Бачке, јер како велика већина мисли да је он управо тај који би могао да спаси Бачку.

Навијачи наводе да је било доста промоција неких људи који очигледно нису били за ту функцију и да је сада прави час да Марјан седне на водећу функцију, окупи тим људи којима верује и спаси клуб даљег понирања.

Нама остаје да пратимо дешавања из клуба са леве обале Дунава и надамо се најбољем исходу. Јер било би страшно да још један клуб у Србији након неколико година правог процвата падне на гране Општинске лиге.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here