Partizan slavio na „Vavi“ (VIDEO)

BAČKA – PARTIZAN 0-4 (0-1)

201

BAČKA PALANKA: U subotu 20. marta od 15 časova, na stadionu Slavko Maletin „Vava“, fudbaleri Partizana pobedili su Bačku 4:0 (1:0) u 28. kolu Superlige.


Stadion: Slavko Maletin “Vava”
Glavni sudija: Miloš Djordjić
Pomoćnici: Miroljub Petković, Goran Stanojević
Strelci: 0-1 44. min Vujačić 0-2 58. min Asano 0-3 62. min Marković L. 0-4 Jojić 86. min
Žuti kartoni: Stojanović, Svarups, Pantić, Žakula (Bačka), Šćekić, Marković L (Partizan)

[rev_slider alias=“petrusha“][/rev_slider]

 

BAČKA: Milojević, Paradjina, Radjen, Mijatović, Zdravković, Pantić, Ratković, Žakula, Eskić (od 64. min Svarups), Ašćerić (od 64. min Nedeljković), Stojanović

PARTIZAN: Popović, Miljković, Obradović, Marković, Vujačić, Šćekić, Natho (od 63. min Soumah, Asano, Jojić, Holender (od 46. min Behebeck), Marković


Partizan je zasluženo pobedio u Bačkoj Palanci i nastavio niz pobeda (ukupno 18), a Bačka se isprsila aktuelnom “vicešampionu” Srbije u prvih 45. minuta, tačnije sve do 44. minuta kada je defanzivac crno-belih Vujačić doneo prednost Partizanu. Bačka je do tad parirala izabranicima Aleksandra Stanojevića, iako su crno – beli držali situaciju na terenu u svojim nogama.

Na odmor se otišlo rezultatom 1-0 za Partizan.

Foto: OFK Bačka

U drugih 45. minuta Partizan je ušao silovito, kvalitet crno-belih je došao do izražaja i kada su Asano u 58. i Lazar Marković u 62. minutu postigli pogotke za ubedljivo vođstvo od 3-0, domaći igrači su naprosto stali i nisu mogli više da pariraju crno – belima. Do kraja susreta Miloš Jojić je uspeo da savlada Aleksu Milojevića u 86. minutu za konačnih Bačka -Partizan 0-4.

Igračima Bačke nemamo šta da zamerimo, trudili su se i borili, ali je ipak juče na “Vavi” pobedio kvalitetniji tim.


Pogledaj: Hercegovac ubedljivo protiv Kuljana


 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here