Стабилизација клуба у првом плану

Фудбалери бачкопаланачке Бачке са новим тимом, стручним штабом и руководством у нову сезону

891
Извор: Недељне новине

Од наредне сезоне фудбалери ОФК „Бачке“ ће се такмичити у Српској лиги – Војводина.


Припреме за предстојеће првенство Бачкопаланчани су почели под вођством новог шефа стручног штаба – Милана Митровића. Екипа је у односу на протеклу сезону доживела велики број персоналних промена.

– Током паузе између две сезоне у свим структурама клуба дошло је до промена, а самим тим и у стручном штабу. У наредном периоду стручни штаб осим мене чине још Стево Кнежевић тренер голмана и Обрен Чучковић.

-Што се тиче играчког кадра, за сада је извесно да су од екипе из протекле сезоне остали само Шарац и Илић. Када су остали у питању видећемо. Дакле, играчки кадар ће значајно бити промењен у односу на прошлу сезону. Већина играча која је присуствовала првом тренингу обавила је неке прелиминарне разговоре са људима из клуба и колико ми је познато већина њих је дала свој начелни пристанак. Сигурно ће бити још долазака и одлазака, тако да је сада тешко рећи који ће све играчи бити наши чланови у наступајућем првенству, истакао је Милан Митровић, шеф стручног штаба ОФК „Бачке“.

О томе како су замишљене припреме, Митровић је рекао:

– У току су преговори око обезбеђивања дела припрема изван Бачке Паланке. Уколико се то не догоди, комплетне припреме ћемо спровести овде код нас. Радићемо пре свега на стицању снаге, а одиграћемо и неколико контролних утакмица. С обзиром да већ у старту припрема мало каснимо покушавамо да нађемо што квалитетније противнике за пријатељске утакмице, како би се што боље спремили за првенство. Много тога зависи и од одласка на припреме ван Бачке Паланке, а сходно томе ћемо и уговарати контролне мечеве. Надам се да ће и поред свега, екипа спремно ући у предстојећу
сезону чији је старт заказан за 13. август. Амбиције клуба у предстојећој сезони н зависе само од стручног штаба и играча.

– Стручни штаб и играчи имају велике амбиције у предстојећој сезони. Међутим, много тога зависи да ли ће бити омогућен долазак што квалитетнијих играча. Јасно, ми који тренирамо екипу желимо да у њој имамо најбоље могуће фудбалере. Радићемо најбоље што можемо, како би оставили што бољи утисак у наредној такмичарској сезони. У сваком случају покушаћемо да направимо неку синергију између стручног штаба, играча, руководства клуба и наших навијача. Свакако да је то изузетно важно и за остваривање добрих такмичарских резултата, закључио је Милан Митровић.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here