Тривуновић успео да окупи јуниорe

ОФК Бачка ће у наредној сезони ипак наступити и са јуниорском екипом

Весељко Тривуновић - координатор у раду са млађим категоријама у ОФК "Бачка"; Фото: М. Ђ. Кременовић

За мање од месец дана, од како је именован за координатора у раду са млађим категоријама, Весељко Тривуновић успео је да окупи јуниорску екипу ОФК Бачке.

Наиме, преласком једног броја играча из ове екипе у обровачки Борац, али и одласком њих неколико на школовање у Сомбор, ова екипа је престала са радом. Тривуновић је у последсњих двадесетак дана уложио велике напоре, да је „оживи“ у чему је у потпуности успео.

– Након баража кога су омладинци Бачке играли са екипама из Дивоша и Инђије, и неуспеха који је уследио, јуниорска екипа је престала да ради и постоји. Уз пуно разумевање одговорних особа, из ОФК Стари Град, успели смо да формирамо омладинску екипу. Ова екипа ће се од предстојеће сезоне, такмичити у Подручној лиги Сомбор. Са јуниорском екипом ће по свему судећи, радити као тренер Владимир Вујасиновић. Вујасиновић је иначе, тренер голмана млађих селекција нашег клуба. Подручна лига ће ове сезоне у свом саставу имати, десет екипа. Користим ову прилку да још једном апелујем на дојучерашње чланове јуниорске екипе Бачке, који су у међувремену отишли у неки други клуб, да нам се јаве и поново се укључе у рад. Реч је о деци рођеној 2004 и 2005. године. Дакле, упутио бих још један апел младим играчима Бачке, који су је по завршетку протеклог првенства  напустили, да нам се врате. Имаћемо за њихов рад боље услове, него што је то било до сада. Самим тим свима њима се пружа прилика, да брже и још боље, него до сада, напредују – истиче Весељко Тривуновић координатор у раду са млађим селекцијама, у екипи Бачке.

Нема сумње, да ће ангажовање некада сјајног фудбалера и репрезентативца наше земље Весељка Тривуновића, бити посебан магнет за млађе играче. Свакако да ће вредно тренирајући и радећи у Бачкој, стећи реалне изгледе да једног дана заиграју за њену сениорску екипу. Услови за рад млађих категорија, како смо успели сазнати, биће из дана у дан све бољи, пре свега на њихово задовољство, али и на задовољство бројних љубитеља фудбала у бачкопаланачкој општини, пре свега. Са пионирима и кадетима, у овом тренутку раде као тренери, Петровић и Митић, док ће јуниорску екипу по свему судећи као тренер, преузети Владимир Вујасиновић.

Истакнимо на крају, да су врата Бачке, широм отворена за све младе фудбалере који у клубу дуге и богате историје, имају реалне шансе да се брзо афирмишу.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here