Жарковчанима плитак Дунав (ВИДЕО)

Бачка - Жарково 0-2

244
Фото: ОФК Бачка

Стадион: Славко Малетин „Вава“
Гледалаца: 450
Главни Судија: Илић Милан
Помоћници: Марјановић Александар и Благојевић Иван
Стрелци: 0-1 21 мин Достанић 0-2 45(+1) Миликић
Жути картони: Тодоровић, Шарац, Станисављевић (Бачка), Делевић, Нколић, Илић В, Миленковић (Жарково)

По лепом и сунчаном времену Бачка и Жарково су одиграли праву првенствену утакмицу са доста дуела и борбености за сваку лопту на сваком делу терена.

Домаћи играчи желели су прва три бода овог пролећа на свом терену те су од самог старта утакмице кренули ка голу гостију желећи при том да што пре дођу до резултатске предности. С друге стране гости из Жаркова су се оријентисали на нешто чвршћу игру и дефанзивни блок, те су из полу контре и контре повремено претили Мићановићу. Међутим, од 21. минута гости воде после сјајне акције, а стрелац је био Достанић. Покушавали су фудбалери Бачке да се врате у утакмицу, али уследио је нови шок за домаће фудбалере у надокнади. Играо се први минут надокнаде у првом полувремену када је Миликић довео Жарково до дуплог вођства од 2-0 што је био и коначан резултат првих 45 минута.

У наставку Бачка је кренула на све или ништа, међутим, одлична екипа из Жаркова је мудро чувала стечену предност.

БАЧКА: Мићановић, Миленковић, Петрић, Богдановић Ве, Мандић (од 83. мин Луковић), Левићанин (од 63. мин Кеча), Шарац, Вукмановић (од 72. мин Богдановић Ву), Тодоровић, Кошанин (од 83. мин Вјештица), Станисављевић (од 83. мин Марковић)

ЖАРКОВО: Крстовић, Илић Ва, Илић М (од 46. мин Муса), Достанић (од 70. мин Ивић), Николић, Миликић, Делевић, Јовановић (од 86. мин Стојановић), Кокир (од 75. мин Мићић), Миленковић, Обреновић.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here