KKK „Tarkett“ освојио мини кајак лигу Србије

12.08. кајак клуб „Tarkett“ ће бити домаћин Првенства Србије у мини кајаку.

Четврто коло Мини каја лиге, Пионирске лиге и лиге Олимпијских нада, одржано је 22.07. у Обреновцу (Забрежје). Због стравичног невремена које је задесило Бачку Паланку, кајак кану клуб „Tarkett“ био је принуђен да откаже одлазак на такмичење, међутим то није угрозило позицију клуба на табели лиге.


Наиме, већ после првог кола „Tarkett“ се бодовно одвојио на табели и било је јасно да мини кајакаши претендују да освоје лигу. Управо то се и десило, на крају лиге, односно после сва четири кола најмлађи кајакаши „Tarkett“-а нашли су се на првом месту са укупно освојених 668,5 бодова. На другом месту се нашао кајак клуб „Дунав“ из Бездана (505 бодова), док се на трећем месту нашао „Тисин цвет“ из Сенте (504 бода).
Пионири „Tarkett“-а су се на крају Пионирске лиге нашли на 6. месту на табели. У оквиру Лиге Олимпијских нада кајак клуб „Tarkett“ заузео 3. место са укупно освојених 180 бодова, док је другопласиран „Дунав“ из Бездана, а на првом месту кајак клуб „Змај“ из Земуна који су имали исти број бодова (184,5 бода), међутим ипак је победник Лиге Олимпијских нада клуб из Земуна, због већег броја освојених медаља у тркама једноседа.

Већ овај викенд 29.07. у Апатину, најмлађе кајакаше очекује Првенство Војводине у мини кајаку, а за две недеље, тачније 12.08. кајак клуб „Tarkett“ ће бити домаћин Првенства Србије у мини кајаку.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here