„Херцеговац“ поделио треће место

На финалном турниру Регионалне кошаркашке лиге до 15 година у Гајдобри

Извор: Недељне новине

Кошаркаши „Херцеговца“, узраста до 15 година, су прошлог викенда у Гајдобри били домаћини и суорганизатори финалног турнира Регионалне лиге КСВ за овај узраст.


Поред Гајдобрана на турниру су играли и „Вршац“, „Петровград“, „Спартак“, „Срем баскет“ и „Нова Пазова“. У конкуренцији шест екипа „Херцеговац“ је поделио треће место са суботичким „Спартаком“.

У четвртфиналу су Гајдобрани вољом жреба добили меч без борбе службеним резултатом 20:0, а у полуфиналу су изгубили од каснијег освајача Регионалне лиге „Петровграда“ са 63:93.

– Велики успех је и сам пласман на завршни турнир Регионалне лиге, а посебно у полуфинале. На овом турниру смо видели у којим сегментима игре заостајемо за бољим екипама. Морам да кажем да смо захваљујући борбености и тимском духу положили још један испит. Оно што нас радује, то је да смо се показали као добри домаћини и суорганизатори финалног турнира, рекао је тренер гајдобранских кошаркаша Недељко Пудар.

За гајдобрански тим су на завршном турниру играли: Страхиња Савић, Предраг Пудар, Ное Клуцик, Јован Трифуновић, Александар Кисин, Бошко Иванчевић, Алекса Иванчевић, Лазар Мрковић, Саво Мрковић, Алекса Гашпаревић, Лука Вујиновић, Мирко Лукић.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here