Јокић изгубио трофеј МВП-ија финала! “Оставио сам га и више га нема”

Неко се не би одвајао од њега, а он га је изгубио практично одмах. Још једном је Никола Јокић показао колико га лична признања не занимају. И то не речима, већ делом.

Србин је заслужено проглашен за МВП великог финала (просечно бележио 30,2 поена, 14 скокова, 7,2 асистенције) али је успео да изгуби трофеј који је добио после победе Денвера против Мајамија у петом мечу за 4:1 и крај серије.


Одмах по завршетку серије новинарка ЕСПН Малика Ендрјуз радила је интервју са Николом Јокићем и била је изненађена када га је видела без трофеја. „Морам да ти кажем, урадила сам неколико ових интервјуа са МВП-евима финала, ти си први који је дошао без трофеја“ – поручила је Малика.

Уследио је одговор Николе Јокића: „Заиста не знам где је. Оставио сам га у Спаркијевој соби и није више тамо. Тако да не знам где је. Надам се да ће ми га доставити кући“! Спарки је економ Денвера, Спарки Гонзалес.

Ускоро Никола Јокић стиже у Србију, али остаје дилема да ли ће најбољи кошаркаш на свету да игра за Србију на Светском првенству. Амерички Атетик пише да неће …

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here