Јокић и Ђоковић у избору за најбоље – Ево где и ви можете гласати!

Гласајте за Ђоковића и Јокића!

Чувени амерички спортски медиј – ESPN, објавио је номинације у 22 категорије за најбоље у 2023. години, а на листи су и најбољи спортисти из Србије, Никола Јокић и Новак Ђоковић.


Јокић је лидер када је у питању овогодишњи ESPYS по номинацијама, јер је номинован за три категорије – најбољи спортиста, најбољи НБА играч и најбоље шампионско издање.

Јокићу су конкуренти у избору за најбољег спортисту квотербек Патрик Махомес, бејзбол играч Арон Џаџ и Лионел Меси. Јокић је такођер кандидат и за најбољег НБА играча, гдје су му конкуренти Џими Батлер, Џоел Ембид и Џејсон Татум.

Новак Ђоковић је у кандидатури за најбољег тенисера света, где ће му главни конкурент бити Карлос Алкараз, а Новак је номинован и када је обарање вечног рекорда у питању са својом 23. Гренд Слем титулом на Роланд Гарросу.

Денвер је номинован за најбољи тим, а Јокићев саиграч Џемал Мареј је такође добио номинацију за најбољи повратак на терен, пошто је после повреде у којој је пропустио циелу сезону уз Јокића водио Нагетсе до прве титуле у хисторији.

ОВДЕ можете и да гласате за Јокића и Ђоковића. Гласање се завршава 9. јула, а додјела награда бит ће уприличена 12. јула.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here