У Гајдобри се спрема кошаркашки спектакл

У суботу од 17:00 часова КК "Херцеговац", у борби за треће место, дочекује Борац из Земуна

У Гајдобри се у суботу од 17:00 часова спрема кошаркашки спектакл. Под условом да екипа Џокера из Сомбора забележи очекивану победу у последњем колу на домаћем терену, у Гајдобри ће се у директном окршају за трећу позицију борити домаћи Херцеговац и гостујућа екипа Борца из Земуна.


Гајдобрани сјајно играју у последње време, у плејофу су забележили шест победа уз само један пораз и надају се да ће уз велику подршку са трибина тријумфално завршити сезону.

Изјава тренера Херцеговца Милоша Лубурића

Милош Лубурић, тренер КК „Херцеговац“

„Очекујем изузетно тешку утакмицу, екипа из Земуна долази у Гајдобру након велике победе над Џокером. Они су врло агресивна екипа, са јако добром спољном линијом, али ја верујем у своју екипу и надам се новој победи. Овим путем позивам публику да дође у халу, ужива у квалитетној кошарци и подржи нашу екипу. Момци који носе дрес Херцеговца су током целе сезоне давали све од себе и достојно су представљали Гајдобру и Херцеговац као клуб по целој Србији и зато позивам нашу публику да нам помогне да докажемо да више никоме нећемо дозволити да однесе бодове из Гајдобре“.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here