Две убедљиве победе ОК Паноније

Шеста победа за ОК Панонију у оквиру шестог кола друге лиге Србије и прва победа пионирки на Пионирском првенству Војводине

ОК Панонија

У суботу 12.11. у оквиру друге лиге Србије (6. коло) у Спортској хали Тиквара у Бачкој Паланци одбојкашице ОК Паноније одиграле су утакмицу са одбојкашицама ОК Вршац.


У веома драматичној и резултатски неизвесној утакмици, паланчанке су дошле до 6. победе, где чврсто држе 1. место. У првом сету, одбојкашице Паноније, релативно лако су добиле први сет. Када је изгледало да ће на семафору стајати 2:0 за Панонију, уследио је обрт. Ипак 1:1.  Изгледало је да су Панонкама лађе потонуле, но Паланчанке преокрећу сет у своју корист, 2:1. Четврти сет је такође био занимљив, али ипак, 3:1 за Панонију.

Занимљиво је што се током утакмице, тренеру ОК Паноније Дарку Филипашу, супруга Милица породила и на свет донела малу Лану.

„Честитамо нашем тренеру рођење детета, такође све честитке мојим саиграчима на борбености и победи. Од шест кола одиграних до сада, четири утакмице су биле јако тешке. Ова посебно.“ – изјавила је капитенка Милица Мајкић.

У следећем колу, Паланчанке гостују у Сомбору код екипе Волејстарса. Утакмица се игра у суботу 19.11. у 16 часова.

Састав: Убавић, Колбас, Ђурковић, Савић, Смиљанић, Мандић, Бадањац, Киртић, Бошњак, Ћулибрк.

У суботу 12.11. у Спортској хали Тиквара играле су и пионирке ОК Паноније против ОК Партизан Бач у оквиру Пионирског првенства Војводине.

У првој утакмици Пионирског првенства Војводине, пионирке Паноније убедљиво су савладале екипу Партизана 3:0.

„Честитам мојим одбојкашицама на доброј игри и победи. Доминирали смо на свим елементима игре и заслужено победили. Посебно бих, похвалио игру веома младе Теодора Зец (2010.) која је одиграла најбољу утакмицу до сада“ – рекао је тренер пионирки Стеван Николајевић.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here