Гости заслужено однели бодове из Паланке

Одбојкаши "Бачке Паланке" као домаћини поражени од "Баната" из Вршца

Фото: М.Ђ. Кременовић

БАЧКА ПАЛАНКА – У спортској хали „Тиквара“ минуле недеље одигран је првенствени сусрет петог кола Друге републичке лиге „Север“, између домаће „Бачке Паланке“ и „Баната“ из Вршца. Гости су након боље игре, заслужено стигли до победе резултатом 3:1 (31:29, 25:21, 20:25, 25:15).


Велика борба виђена је током целог дела меча, а посебно у првом сету, кога су гости добили на разлику, мада су домаћи одбојкаши имали две сет лопте али их нису искористили. Домаћи одбојкаши након прва два изгубљена сета успели су да се врате у меч у трећем периоду меча, који су добили са 25:20. Међутим, на њихову жалост било је то све што су они урадили у овом мечу. Гости су готово рутински добили четврти сет и на крају однели бодове из Бачке Паланке.

„Бачка Паланка“: Ковачевић, Савић, Булатовић, Лукач, Кантар, Живковић, Мандић, Куљић, Алимпић, Д. Кнежевић, Марио Буцуљевић, Јовановић.

– Имамо дређених пехова у играчком кадру. Није нам се још увек све поклопило, тако да још увек не играмо онако како би хтели. Наша екипа је у „намештању“. Вршчани су залужено стигли до победе. Реч је о играчима који су годинама на окупу. Свакако да су они тренутно испред нас, пре свега у финансијама, али и организацији клуба, што је свакако један од разлога што су стигли до победе овде код нас. Ми се већ окрећемо следећем противнику. Наш наредни ривал је ОК „Футог“, са којима ћемо сусрет одиграти наредне недеље – каже Никола Ковачевић, одбојкаш „Бачке Паланке“.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here