Одбојкашице Паноније победиле у напетом дербију

Узбудљива утакмица у којој се играло поен за поен

ОК Панонија

У суботу 05.11. у оквиру четвртог кола друге лиге север одигран је дерби у Петроварадину између две првопласиране екипе, Штранд Волеја и Паноније. У јако узбудљивој утакмици у којој се играло поен за поен, одбојкашице Паноније су овог пута изашле као победнице.


ОК Штранд Волеј – ОК Панонија 1:3

„Честитао бих мојим играчицама на сјајној игри и јако битној победи. Победили смо јако квалитетну екипу. Све играчице су биле сјајне. Мајкић је одлична била у пријему и одбрани, Ђурковић како у пријему и одбрани тако и у блоку, у нападу јако паметно играла, Мандић и Смиљанић су одрадиле супер посао у блоку, нападу и направиле свака по последњи поен у другом и четвртом сету. Убавић је стандардно била добра у нападу, Савић је одиграла сјајну утакмицу у свим елементима и прошла много битне нападе када је то било најпотребније, Колбас је била на висини задатка и када је био најкритичнији резултат показала изузетну храброст и својим одлукама погурала екипу напред. Јако сам поносан на све њих“, рекао је тренер Филипаш.

Одбојкашице Паноније тренутно деле прво место на табели са екипом Омладинца са скором од четири победе без пораза. У следећем колу ће угостити екипу Вршца са почетком у 16 часова у хали Тиквара.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here