Одбојкашице Паноније спремне за Прву лигу

Вредно је напоменути да су у клубу девојке махом из тог места и да су од оснивања у њему.

Извор: Архива клуба

БАЧКА ПАЛАНКА – После одличне игре у Другој лиги север и са чак 21 победом и само 1 поразом, клуб из Бачке Паланке пласирао се у виши ранг такмичења. 


Вредно је напоменути да су у клубу девојке махом из тог места и да су од оснивања у њему. Тако је и случај са младом одбојкашицом Невеном Колбас, која је целе сезоне играла на позицији дизача. Занимљиво је и то, да је пре тога играла на позицији “либера” али да се подједнако, чак и боље снашла на новој позицији.

За Радио Нови Сад говорила је одбојкашица Невена Колбас.

„Јако сам задовољна прошлом сезоном, како игром, тако и атмосфером у тиму. Мислим да смо уживале у свакој утакмици и мислим да је то допринело оваквим победама. Доста утакмица се играло са пет сетова, што показује да је лига била веома тешка и да су остале екипе била доста јаке, али мислим да се наш зацртан циљ видео управо по освајању сваког тог петог сета, после и подизањем пехара“, рекла је она.

Невена је на недавно завршеном турниру у Босни проглашена и за најбољег дизача.

„Награда ми пуно значи јер сам тек од прошле године на позицији дизача и то је велики подстрек за мене. Оно што нам следи јесте прва лига која је доста јака и мислим да морамо да будемо доста професионалнији него претходних сезона. Сматрам да смо ми мала и млада екипа за коју многи не знају како игра, али мислим да можемо доста да постигнемо уз много рада, наравно“, додала је Невена Колбас, одбојкашица „Паноније“.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here