Паланчанима дерби зачеља

Друга мушка одбојкашка лига Србије „Север“

Бачка Паланка – Пролетер (Зр) 3:1

У утакмици тринаестог првенственог кола, у СХ „Тиквара“ састале су се екипе Бачке Паланке и Пролетера из Зрењанина. У дербију зачеља, Бачкопаланчани су сасвим заслужено освијили бодове, савладавши Зрењанинце са 3:1 у сетовима (25;19, 25:19, 23:25, 25:12). Домаћи одбојкаши, посебно убедљиви били су у четвртом сету, након кога су стигли до треће победе у сезони.

У наредној првенственој рунди, екипа Бачке Паланке, гостоваће у Вршцу домаћем Банату, тренутно петопласираној екипи на табели. Након победе против Зрењанинаца, Ковачевић и његови другови из екипе изједначили су се по бодовима са Пролетером и Футогом, али су Футожани одиграли утакмицу мање од Бачкопаланчана и Зрењанинаца. Све три екипе освојиле су у досадашњем делу сезоне, десет бодова.

Сусрет између Бачке Паланке и Пролетера у СХ Тиквара, пратило је нешто више од 50 љубитеља одбојке, који су својим навијањем помогли домаћој екипи да забележи трећу победу у сезони.

Бачка Паланка је против Пролетера играла у саставу, Ковачевић, Буцуљевић, Бултовић, Куљић, Живковић, Кантар, Новаковић, Мандић, Алимпић, Лукач, Јовановић, Савић.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here