Одлични резултати Витеза из Челарева на Купу Србије у обарању руке

"Витез" је на овом такмичењу представио општину Бачка Паланка

ЗРЕЊАНИН – У суботу (28.10.) у зрењанинском Културном центру одржан је Куп Србије у обарању руке на коме је учествовао и клуб „Витез“ из Челарева који је представио општину Бачка Паланка.


„Витез“ је остварио следеће резултате:

  • Дејан Бенша (18) из Челарева освојио је прво место левом и десном руком у категорији јуниори.
  • Игор Тинтор освојио је 2. место десном руком у категорији аматери до 85 кг.
  • Балша Гавриловић је освојио 1 десном руком у категорији аматери до 100 кг.
  • Бранко Марчета освојио је 1. место левом руком а Срђан Ћалушић 3. место десном у категорији сениори до 80 кг.
  • Слободан Новаковић освојио је 1. место левом руком у категорији сениори до 90 кг.

Председник а уједно и тренер клуба Слободан Новаковић истиче да је ово изузетан резултат јер је конкуренција била јака с’ обзиром да је ово први пут да је такмичење одржано у Зрењанину а по обећању градоначелника Симе Салапуре и генералног секретара Спортског савеза Зрењанин, наше прослављене атлетичарке Вукосави Дјапић Атанацковић, која је и отворила такмичење оваква спортска манифестација ће сигурно постати традиција и у овом граду.

Следеће такмичење које је већ добро познато и има традицију од 7 година је Лазарев Мегдан (супер мечеви) који ће се одржати у Трстенику 25. новембра а телевизијски пренос ће ићи уживо на Арена fight каналу од 18 часова. Руке ће укрстити репрезентација Србије против репрезентације Мађарске у 12 парова у мечевима од по 5 рунди. Клуб „Витез“ на овом такмичењу представиће Слободан Новаковић као и српска најбоља такмичарка у женској конкуренцији и апсолутна шампионка десном руком Нина Пантовић.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here