Панонке сигурне у Старим Бановцима. Почело одбројавање!

Панонија се налази на првом месту друге лиге са две победе више од другопласиране екипе.

Стари Бановци 17.03.2023.
18. коло Друге лиге Србије (Север)
ОК Омладинац 2 – ОК Панонија 1:3

У Старим Бановцима у оквиру 18-тог кола Друге лиге север састали су се домаћи Омладинац 2 и Панонија. Како су нас и навикле, по ко зна који пут, одбојкашице Паноније су одиграле тежак и занимљив меч у коме се играло поен за поен. Панонке су и овог пута показале да су физички и тактички сјајно припремљене, што се видело у завршницама сета када се играло на разлику.

„Иза нас је још једна узбудљива утакмица коју смо успеле да завршимо у четвртом сету на разлику. То је нас квалитет, да у најтежим тренуцима одиграмо паметно и без грешке. Узивам у игри са овим девојкама, и у овом стварно одличном резултату које смо до сада направиле. Верујем да ћемо мирно привести крају сезону и остати на овој позицији која нас води у Прву лигу“ – изјавила је Јобвана Смиљанић, одбојкашица Паноније.

Панонија се налази на првом месту друге лиге са две победе више од другопласиране екипе. Пред одбојкашицама Паноније је још четири кола до краја. Већ у суботу у 17 часова, дочекују Футог у СХ Тиквара.

Састав Паноније:
Бадањац, Колбас, Мајкић-капитен, Ћулибрк, Савић, Ђурковић, Штрбац, Киртић, Мандић, Убавић, Смиљанић, Перишић, тренер Филипаш.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here